Невідомі видають себе за працівників «Полтаватеплоенерго»

21:02, 11 лют. 2019
 
Невідомі видають себе за працівників «Полтаватеплоенерго»

Вікторія Тітаренко живе на провулку Хорольський, 8. Каже: минулої середи до її квартири постукали невідомі, представилися працівниками «Полтаватеплоенерго».

 «Точну назву не пам’ятаю, але щось звучала типу «Полтаватеплоенерго-збут». Вони пропонували мені пільгові умови на їхні послуги. Малася на увазі, заміна пластикових вікон на нові з 30-ти відсотковою знижкою, для того, щоб зекономити на опаленні»,- каже Вікторія Тітаренко.

 «Споживачі до нас зверталися з питанням: чи дійсно працівники «Полтаватеплоненерго» у складі 3-4 осіб обходять по черзі кожну квартиру і з’ясовують, хто мешкає у квартирі та чи користуються вони пільгами? Вони звертаються до наших споживачів, говорять назву підприємства, яка дуже співзвучна до нашої. Наприклад, «Тепоенерго-збут», - каже речник «Полтаватеплоенерго» Олександр Циганок.

КОР: Звернень від містян було більше десяти, каже Циганок. Переважно, це жителі мікрорайону Половки.

 «Працівники нашого підприємства обходом квартир й збором персональних даних не займаються»,- Олександр Циганок.

 «До поліції Полтавщини не надходило жодного повідомлення про те, що будь-яка група, яка пропонує утеплити вікна, вчинила якісь протиправні дії. Наприклад, шахрайство» - каже речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

 За статтею «шахрайство» передбачена кримінальна відповідальність: арешт або обмеження волі на строк до двох років.