«Незалежність єднає» — дивіться святковий концерт на UA: ПОЛТАВА

«Незалежність єднає» — дивіться святковий концерт на UA: ПОЛТАВА

19 сер. 2021

24 серпня о 16:00 (з повтором о 20:30) в ефірі регіональних філій Суспільного, зокрема на UA: ПОЛТАВА, дивіться святковий концерт «Незалежність єднає». До виробництва проєкту долучилися всі регіональні команди Суспільного. Вони знайшли унікальні місцеві гурти, які грають авторську музику. 

Читайте також: 14 історій ровесників Незалежності, які змушені відстоювати її на війні — спецпроєкт «Обличчя Незалежності»

«Коли у нас з’явилась ідея об’єднати всі регіони в одному святковому концерті, ми навіть не уявляли, наскільки гарний результат отримаємо. Різноманіття музичних гуртів, стилів та жанрів на абсолютно унікальних місцевих локаціях зробило цей проєкт цікавим та розважальним одночасно. Дуже рекомендую дивитись, слухати і розповідати іншим», — каже генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Для проєкту зняли 23 кліпи сучасних українських виконавців. Це і народна пісня, і рок, і кантрі. Кожен регіон вкладав у відео символи любові, боротьби та розвитку України. 

Читайте також: «Створюй із Суспільним — 2022». Стартує відкритий відбір регіональних телепроєктів

Полтаву в проекті представляє Наталія Шевченко, також відома за псевдонімом Абіє.

«Дівчина із чудовим голосом та, я переконана, великим творчим майбутнім. Для зйомок ми обрали не відкриту локацію міста, а камерну залу зі сценою, оскільки це найбільше відповідало змісту пісні та режисерському задуму відео.

Оскільки проект не мав бюджету, знімальний майданчик нам безкоштовно надав Muza-bar, над образом героїні без жодної матеріальної винагороди працювали стилістка Яна Лейбл, візажистка Наталя Любимовська, стилістка-перукар Анна Бойко. Зараз ми готуємо відео про знімальний процес, де глядачі побачать, скільки людей працювало за кадром.

Робота над кліпом почалася із загальної зустрічі команди по обіді і завершилася після опівночі. Найцінніше, що було під час зйомок – це атмосфера на майданчику. Під кінець вся група була вже і морально і фізично виснажена, але всі віддавалися на максимум до останнього дублю», – говорить продюсерка Суспільного мовника Полтави Ольга Журавльова.

Читайте також: Понад 50 тисяч користувачів підписались на фейсбук-сторінку Суспільне Полтава

Нагадаємо, UA: ПОЛТАВА разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо,Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.