Суспільний мовник Полтавщини та Полтавський національний педагогічним університет співпрацюватимуть

Суспільний мовник Полтавщини та Полтавський національний педагогічним університет співпрацюватимуть

16 лют. 2022

15 лютого у Полтаві представники Суспільного мовника Полтавщини та Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка підписали меморандум про співпрацю.

«Підписанням меморандуму ми продовжуємо нашу багаторічну співпрацю з університетом та об’єднуємо наші зусилля для вирішення завдань і проблем науково-дослідної, навчально-методичної діяльності та виховної роботи з майбутніми журналістами, упровадженню інноваційних технологій навчання, виховання, професійної діяльності та популяризації журналістського фаху», – говорить менеджер Суспільне Полтава Ігор Сазонов.

Читайте також : Радіо Промінь почало мовити у Кременчуці

Суспільний мовник та універсистет спільно готуватимуть студентів-журналістів. Телерадіокомпанія стане майданчиком, де вони зможуть здобути практичний досвід.

«Кафедра журналістики вдячна філії акціонерного товариства “Національна суспільна телерадіокомпанія України” ”Полтавська регіональна дирекція “ЛТАВА” за сприяння у практичній підготовці студентів-журналістів при укладанні навчальних планів та розробці освітніх програм. Ми обговорили подальші кроки нашої співпраці: допомога у виконанні навчальних студентських проєктів, організація навчальних та виробничих практик, реалізація спільних творчих медійних акцій», – розповідає завідувачка кафедри журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Семенко Світлана.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. У Полавській області — це телеканал UA: ПОЛТАВА та Українське радіо Лтава

Дивитись телеканал UA: ПОЛТАВА можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: