У Звітах_наживо на UA: ПОЛТАВА говоритимуть з заступницею  Полтавського міського голови з питань  діяльності виконавчих органів

У Звітах_наживо на UA: ПОЛТАВА говоритимуть з заступницею Полтавського міського голови з питань діяльності виконавчих органів

23 кві. 2019

25 квітня о 19:20 у прямому ефірі Полтавської філії Суспільного звітуватиме заступниця  Полтавського міського голови з питань діяльності виконавчих органів (гуманітарних питань) Людмила Бойченко.

Третій цьогорічний випуск #Звітів_наживо буде присвячений обговоренню проекту закону «Про повну загальну середню освіту», який на розгляд  у Верховну Раду подала Міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Також у програмі говоритимуть про оздоровчу кампанію та організацію харчування в навчальних закладах Полтави. Фахівці Держпродспоживслужби області  з’ясували, що у школах Полтави постачальники сніданків та обідів завищували ціни на продукти.

Участь в обговоренні також братимуть представники громадськості, журналісти на незалежні експерти.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Бойченко та протягом прямого ефіру за телефоном студії (0532) 60-22-01.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо можна дивитися на сторінці UA: ПОЛТАВА у Facebook та на сайті філії.