Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

22 тра. 2023

Цього літа Суспільне Мовлення транслюватиме низку топових спортивних подій, серед яких матчі Національної збірної України з футболу у відборі на Євро-2024, матчі молодіжної збірної України з футболу U-21 на Євро-2023, виступи чоловічої та жіночої збірних України з волейболу у Золотій Лізі, Європейські ігри та багато іншого.

Читайте також: Матеріали журналістів Суспільне Спорт здобули нагороду міжнародної премії AIPS

Транслюватимуть змагання місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Полтава, та сайт Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник.

Графік трансляцій найближчих спортивних подій цього літа на Суспільному:

«Перший за 12 років виступ України у фінальній частині Євро U21 з футболу, боротьба українських атлетів за олімпійські ліцензії на Європейських іграх, матчі національної збірної України з футболу — Суспільне Мовлення висвітлюватиме усі ці ключові події для українського спорту влітку 2023 року, і навіть більше. У фокусі нашої уваги серед іншого також будуть легка атлетика, волейбол, водні види спорту, жіночий та юніорський футбол — головні старти сезону будуть доступні ексклюзивно на платформах Суспільного Мовлення», — говорить шеф-редактор Суспільне Спорт Олексій Мандзій.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному. 

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Зазначимо, трансляція матчів Національної збірної України з Чемпіонату Європи-2024 з футболу відбуватиметься у партнерстві з медіасервісом MEGOGO, який є офіційним мовником відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах