Україна – Марокко — матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з сокки на Суспільному

Україна – Марокко — матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з сокки на Суспільному

9 чер. 2023

У п’ятницю, 9 червня, о 19:45 збірна України з сокки гратиме матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2023 проти збірної Марокко. Пряму трансляцію матчу дивіться на сайті Суспільне Спорт. На місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Полтава, гру можна дивитися у відкладеному показі о 22:00.

Читайте також: Суспільне та MEGOGO покажуть матчі Національної збірної України проти Німеччини та у відборі на Євро-2024

Трансляція на сайті Суспільне Спорт — за посиланням.

На стадії групового етапу збірна України здобула три впевнені перемоги, почергово перегравши Єгипет (5-0), Казахстан (6-2) та Лівію (10-2). На стадії 1/16 фіналу українці перемогли збірну Албанії з рахунком 3-1.

Збірна Марокко здолала Шотландію (7-2) та Ірландію (4-2), а також зіграла внічию з Грузією. У 1/16 фіналу марокканці мінімально здолали Оман — 1-0.

У випадку перемоги збірна України у чвертьфіналі зіграє з переможцем пари Бразилія – Польща.

Зазначимо, що Чемпіонат світу з сокки у німецькому Ессені триватиме по 11 червня.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Полтава, та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини.