Матч Німеччина – Україна — дивіться наживо на Суспільному та MEGOGO

Матч Німеччина – Україна — дивіться наживо на Суспільному та MEGOGO

12 чер. 2023

У понеділок, 12 червня, о 19:00 Національна збірна України з футболу проведе товариський матч проти збірної Німеччини. Трансляцію матчу дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Полтава, у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Поєдинок відбудеться на Везерштадіоні у Бремені. Для Німеччини гра проти України стане знаковою подією — бундестім проведе свій 1000-й матч в історії збірної. Зустріч Німеччини та України стане благодійним заходом, на якому будуть зібрані кошти на підтримку українців, що постраждали внаслідок російського вторгнення в Україну. Для Національної збірної України це буде перший матч під керівництвом нового головного тренера — Сергія Реброва.

На місцевих телеканалах Суспільного Мовлення трансляція розпочнеться о 18:15 з передматчевої студії з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм. У перерві матчу підіб’ють підсумки першого тайму, а одразу по завершенні поєдинку говоритимуть про гру збірної України та підготовку команди до наступних матчів у кваліфікації до Євро.

Матч коментуватимуть Вадим Шевякін та Сергій Лук’яненко. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть Костянтин Дульцев та Галина Вініченко.

Коментаторка матчу на Радіо Промінь Галина Вініченко поділилася власними очікуваннями перед матчем з Німеччиною:

«З хвилюванням чекаю на контрольний матч проти збірної Німеччини. Бо це буде перша гра для нашої команди під керівництвом Сергія Реброва. Надто вже довго ми всі чекали, коли це станеться. Сильний суперник, гра на виїзді. А головне — можливість подивитися, в якому стані футболісти по завершенні сезону напередодні двох важливих матчів відбору на Євро-2024. Нам дісталася надзвичайно складна відбіркова група. Італійці — чинні чемпіони Європи. Англійці — віцечемпіони й чвертьфіналісти останнього чемпіонату світу. Щоб мати бодай якісь шанси на вихід з групи — "синьо-жовті" мусять брати максимум очок у найближчих офіційних матчах проти Північної Македонії і Мальти. 

Коментатори Радіо Промінь зроблять все, щоб подарувати слухачам якісний аудіосупровід усіх трьох найближчих матчів. І я сподіваюсь, що якість гри нашої збірної буде цьому лише сприяти», — говорить Галина Вініченко.

Між собою Україна та Німеччина грали шість разів. Двічі збірні перетиналися у відборі на Чемпіонат світу 1998 та 2002 років (загалом провели 4 поєдинки), одного разу на Чемпіонаті Європи 2016 року, а також у товариській грі на відкритті реконструйованого НСК «Олімпійський» у 2011 році. Тричі перемагала Німеччина, а ще у трьох поєдинках було зафіксовано нічию.

«Ця товариська зустріч — знакова подія для обох учасників. Бундестім проводить свій 1000-ий матч, а наша — перший під керівництвом нового головного тренера. Суперник зробить все можливе, щоб ювілейний матч завершився перемогою. Впевнений, що не менше зусиль до перемоги докладе й Сергій Ребров. Матч точно буде дуже цікавим. Тому не пропустіть. 

Я вкотре хочу подякувати нашим партнерам з MEGOGO, які розділили свої ексклюзивні права з нами. Завдяки цьому в усіх українців буде змога подивитись цей матч: або на медіасервісі MEGOGO, або на місцевих каналах Суспільного в цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV. Обирайте, що вам імпонує, та вболівайте за нашу збірну. 

На останок хочу поділитись важливою для Суспільного Мовлення новиною. Скоро у нас спортивних трансляцій та програм буде більше. Ми на фінішній прямій по запуску окремого спортивного телеканалу Суспільне Спорт. Це дасть нам більше можливостей для демонстрації та популяризації спорту, а глядачам — підтримувати наших спортсменів», — зазначив Костянтин Стрюков, генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Мовлення.

Зазначимо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена. Також трансляція буде обмежена на супутниковому телеканалі Суспільне Ужгород.