Інтерв`ю Суспільне Полтава, які ви могли пропустити у серпні

Інтерв`ю Суспільне Полтава, які ви могли пропустити у серпні

29 сер. 2023

Полтавці, які захищають країну зі зброєю в руках, канадська спортсменка, яка переїхала до України, та колишня військова, що виконує обов’язки міського голови. Чим живуть та про що розмірковують герої серпневих інтерв’ю від Суспільне Полтава  дивіться у добірці відео.

Читайте також: Повідомляйте новини: як зв`язатися із Суспільним на Полтавщині?

«Повернутися у стрій»: на Полтавщині після поранення реабілітується азовець Вячеслав Гольцев

24-річний азовець Вячеслав Гольцев близько року воював на Бахмутському напрямку на посаді старшого оператора гранатометного відділення третьої окремої штурмової бригади. Він родом з Полтави і зараз проходить реабілітацію у рідному місті.
Вячеслав розповів Суспільному про мрію стати військовим, службу на Бахмутському напрямку, і про те, що злить людей у «пікселі».

«Щоб цих нелюдів на нашій землі не було ніколи»: подружжя з Полтави служить у ЗСУ

Подружжя Вікторії та Сергія з першого дня повномасштабного вторгнення служить у Збройних силах України. Вони розповіли Суспільному про свої цивільні професії, рішення приєднатися до війська і саму службу. Також показали коней, з якими Вікторія працювала до військової служби.

Катерина Ямщикова: про нову посаду секретаря, проблеми у Полтаві та ЗСУ

Місяць тому депутатку Катерину Ямщикову обрали на посаду секретаря Полтавської міської ради. Після призначення їй довелося звільнитися із лав ЗСУ і виконувати обов’язки міського голови громади, у зв’язку із його відсутністю. На які зміни очікувати у Полтавській громаді, як допомагатимуть військовим і на яку коаліцію очікувати у міській раді — в інтерв’ю. 

Ніколь Козлова: про жіночий футбол в США, Лігу Чемпіонів і чому переїхала з Європи в Полтаву

Ніколь Козлова з Канади грає за полтавський футбольний клуб. У липні 2023-го форвардка підписала контракт із жіночою футбольною командою «Ворскла».  Спортсменка народилася у Торонто у сім’ї українських емігрантів. Заради футбольної кар’єри поїхала вчитись до Штатів. У інтерв’ю Суспільному Ніколь Козлова розповіла про свої кар’єрні плани, відновлення фізичної форми, волонтерство та чому їй не страшно було переїжджати до країни, де триває війна.

Читайте також: Україна – Чехія — 1/8 фіналу волейбольного Євро на Суспільному

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Спорт, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Полтавській області — це телеканал Суспільне Полтава та Українське Радіо Полтава

Дивитись Суспільне Полтава можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: