«Суспільне. Студія» — оновлений всеукраїнський щоденний інформаційний проєкт Суспільного

«Суспільне. Студія» — оновлений всеукраїнський щоденний інформаційний проєкт Суспільного

28 лют. 2024

Новини з усієї країни, верифікована інформація, різнобічний аналіз подій: із 4 березня зустрічайте оновлений всеукраїнський щоденний інформаційний проєкт від регіональної команди Суспільного — «Суспільне. Студія» — на усіх місцевих телеканалах Суспільного, зокрема на Суспільне Полтава, включно із Суспільне Крим, і на каналі Суспільне Новини.

«“Суспільне. Студія” — про фронт і про тил, про оперативність та якість за стандартами Суспільного, про широку географію трансляцій наживо, і про роботу великої команди регіонального мовлення. Крок за кроком ми підвищуємо якість нашого ефіру: щоденний інформаційний проєкт “Суспільне. Спротив”, який стартував ще у перші дні повномасштабної війни, оновлюється на вимогу часу та нашого глядача. Зміни торкнуться не тільки візуальної складової, а й контентної», — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Оновлено все графічне оформлення проєкту, а також студію для вечірнього ефіру, який з 4 березня виходитиме у будні з 16:00 до 20:00. Денний ефір дивіться — з 11:00 до 15:00. Ранковий — без змін, з 7:00 до 10:00. У планах — збільшення тривалості щоденного прямого ефіру.

Команда «Суспільне. Студія» аналізуватиме інформаційний порядок денний країни та світу за участі авторитетних експертів і представників громадянського суспільства. 

«Ми розраховуємо на експертизу не лише спікерів, яких включаємо в ефір, але й на внесок наших центрів компетенцій, які створені у регіональних хабах з виробництва контенту. Це будуть і експлейнери, і документальні проєкти, і міжрегіональна співпраця з висвітлення як актуальних тем, так і тих, що не завжди “на поверхні”, але цікаві та важливі», — розповіла Ірина Малихіна, шеф-редакторка «Суспільне. Студія».

Читайте також: Документальний проєкт Суспільного «Стихії війни» — дивіться на ютубі

На глядачів традиційно очікують подієві включення та репортажі з кожного регіону. 

У вихідні до роботи над «Суспільне. Студія» приєднується команда, яка раніше працювала над «Першим шоу» на Суспільне Культура. До 10 березня триватиме перехідний режим, а після — «Суспільне. Студія» виходитиме щосуботи та щонеділі з 10:00 до 20:00

Онлайн-трансляція проєкту «Суспільне. Студія» — на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного та ютуб-каналі Суспільне Новини, а також Суспільне Рівне (інформаційний ранок), Суспільне Ужгород (інформаційний день) та Суспільне Львів (інформаційний вечір).

Нагадаємо, «Суспільне. Спротив» — щоденний інформаційний проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення, який стартував з початком повномасштабного вторгнення, 26 лютого 2022 року. Команда Суспільного розповідала всій країні історії спротиву окупантам, як виживати і жити під час війни. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.