Мобілізація по-новому: чи настало покращення? — «Новий відлік» на Суспільному

Мобілізація по-новому: чи настало покращення? — «Новий відлік» на Суспільному

29 тра. 2024

18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію та військовий облік. Чи справляються територіальні центри комплектування? Чи можливе ефективне бронювання та що робити з тими, хто ухиляється від обов’язку? У студії токшоу «Новий відлік» на Суспільному обговоримо перші результати законодавчих змін. 

Ведучі Андрій Діхтяренко та Власта Лазур разом з експертами проаналізують результати ексклюзивних соцопитувань Суспільного на тему мобілізації.

Дивіться «Новий відлік» 30 травня о 21:00 на Першому каналі Суспільного Мовлення, місцевих каналах (Суспільне Полтава, Суспільне Ужгород, Суспільне Чернігів та інші), ютуб-каналі Першого та слухайте на Українському Радіо

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Співведучою Андрія Діхтяренка стала журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих диджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.