На конкурсі обрано менеджера Полтавської філії Суспільного

На конкурсі обрано менеджера Полтавської філії Суспільного

17 гру. 2018

Правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" минулого тижня провело співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів Миколаївської і Полтавської філій компанії, де конкурс не відбувся раніше.

За результатами цього конкурсу менеджерами регіональних дирекцій Суспільного стали:
"Миколаївська регіональна дирекція" – Лугінець Дмитро Олегович,
"Полтавська регіональна дирекція "ЛТАВА" – Сазонов Ігор Олександрович.

Ігор Сазонов з 2015 року працює в Полтавській філії Суспільного (тоді ОДТРК). Займав посади заступника директора творчо-виробничого об’єднання телевізійних програм, директора програм ТБ, головного та лінійного продюсера. Раніше працював в Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення у Полтавській області.

З 1 жовтня 2018 року Ігор Сазонов був тимчасовим виконувачем обов’язків менеджера Полтавської філії ПАТ НСТУ "Лтава". Про цей досвід він говорить:

"З жовтня місяця я виконував обов’язки менеджера філії, за цей період встиг увійти в курс усіх справ філії, тож маю надію лише на приємні несподіванки. Найголовніше зараз завершити розпочате будівництво нових студійних декорацій та проведення ремонтних робіт для попередження подальшого руйнування пам`ятки історії та архітектури місцевого значення, в приміщенні якої є філія. Хочу подякувати колективу філії за підтримку і командну роботу адже попереду у нас ще дуже багато важливих планів для реалізації".

За час своєї роботи в філії на посадах продюсера та директора програм Ігор Сазонов реалізував такі проекти, як прямі трансляції матчів української суперліги з волейболу та інших спортивних змагань, перевезення обладнання філії з орендованого приміщення у власне, організація багатовекторної спеціалізації працівників філії.

Загалом у конкурсному відборі 26 листопада – 7 грудня було отримано 6 заявок:
"Миколаївська регіональна дирекція" – 2 кандидати,
"Полтавська регіональна дирекція "ЛТАВА" – 4 кандидати.

Із новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені.
Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками відбору з листопада 2017 року у більшості регіонів уже обрані менеджери та продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс.