Полтавська філія Суспільного запускає новий сайт

Полтавська філія Суспільного запускає новий сайт

10 січ. 2019

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж 2-ох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу. Зараз сайти 9 філій Суспільного, зокрема і Полтавської, відкриті для користувачів мережі. Слідкувати за новинами нашого регіону відтепер можна за посиланням pl.suspilne.media.

На сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу ЛТАВА наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту. Також на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

У майбутньому на сайті з’являться ще й розділи з регіональними проектами UA: Українське радіо.

“Ми розуміємо, що значна частина нашої аудиторії знаходиться у всесвітній мережі, тому з нетерпінням чекали на запуск нового сайту і радіємо, що увійшли до переліку філій, сторінки яких відкриються першими”, говорить продюсерка Полтавської філії Ольга Журавльова.

«Ми плануємо й надалі посилювати присутність Суспільного у діджитал. Так суспільний мовник стає більш доступним, адже інтернет-платформи дозволять і зручно переглядати передачі будь-де і будь-коли, і легко знаходити потрібні новини свого регіону”, — сказав голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія.