На Полтавщині розбився вертоліт. Загинув Тарас Кутовий

18:00, 21 жов. 2019
 
На Полтавщині розбився вертоліт. Загинув Тарас Кутовий

На Полтавщині розбився гелікоптер. У авіакатастрофі загинув екс-міністр аграрної політики України Тарас Кутовий, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко каже: «Загинув особисто пан Кутовий. Він був досвідченим пілотом гелікоптера. Він постійно по бізнесі, по роботі літав Україною. Нині ми знаємо тільки одне, що він був пілотом гелікоптера, який розбився. Він був один. Можливо, причиною є технічна несправність вертольота. Він мав всі документи для перельотів, і він постійно літав».



Літак впав поблизу села Тарасенкове Оржицького району, каже речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко. Виклик отримали близько 16-ї, а за півтори години вертоліт загасили.  Гелікоптер рухався з Києва у Полтавську область.

Речниця рятувальнків Полтавщини Світлана Рибалко каже: «Впав літальний аппарат. Попередньо говорилося, що це саморобний літальний аппарат. Під час падіння він загорівся. Рятувальники, що прибули на місце встановили, що це вертоліт «Робінсон-44». Під час падіння загинула одна людина».

Нагадаємо, Тарас Кутовий — політик, депутат Верховної Ради 7 та 8 скликань. Він очолював Міністерство аграрної політики та продовольства України з 2016 по 2018 роки.