Менеджер Ігор Сазонов звітує про річну діяльність Полтавської філії Суспільного

Менеджер Ігор Сазонов звітує про річну діяльність Полтавської філії Суспільного

27 гру. 2018

18 грудня в телецентрі "Олівець" Ігор Сазонов, якого днем раніше оголосили переможцем у відкритому конкурсі на посаду менеджера Полтавської філії, презентував звіт про роботу філії у 2018 році, а також розповів про плани на 2019 рік.

Нагадаємо, що до жовтня цього року менеджером Полтавської філії Суспільного був Євген Сердюк.

Тож у 2018 році філія зазнала чималих змін. Влітку компанія переїхала із орендованого приміщення до власної будівлі, де раніше розташовувалося тільки радіо. Наразі триває побудова декорацій у новій телевізійній студії.

За новою адресою філія продовжує щотижня зустрічати екскурсії школярів та дорослих. Друзі Суспільного мають нагоду потрапити також на офлайнові заходи – лекції з абсолютно різних тем, чи переглянути стрічки австралійського та британського кінофестивалів, показ яких триває зараз.

У шанувальників Українського радіо «Лтава», завдяки веб-трансляції радіоефірів на сторінці радіо у Facebook, з’явилася можливість побачити тих, кого раніше впізнавали лише за голосом. Сторінка філії у соціальних мережах здобула тисячі нових підписників. Найближчим часом запланований перехід у формат мовлення 16:9.

“Ми продовжимо робити все для покращення як якості, так і змісту наших програм та використовуватимемо максимально усі шляхи розповсюдження інформації, щоб бути із нашими глядачами, слухачами, чи то читачами там, де їм зручно”, — сказав Ігор Сазонов.