Електронний квиток у Полтаві запрацює до 1-го серпня

19:57, 12 лют. 2019
 
Електронний квиток у Полтаві запрацює до 1-го серпня

Електронний квиток у Полтаві запрацює до 1-го серпня. Про це повідомив Євген Кривенко ‒ представник підприємства, що обладнає скануючи ми пристроями громадський транспорт міста. Про це стало відомо сьогодні, під час засідання конкурсного комітету міськвиконкому. 

Систему «електронного квитка» у громадському транспорті Полтави впроваджуватиме дніпровське підприємство «УКР‒ СПЕЦ ‒ СОФТ».

 «Ми маємо можливість обладнати валідаторами комунальний транспорт протягом шести місяців», - каже представник підприємства «УКР ‒ СПЕЦ ‒ СОФТ» Євген Кривенко.

Кореспондент: - Коли запрацює електронний квиток?
Олексій Чепурко, заступник міського голови Полтави: - Я для себе,все-таки, ставив би дату – 1 травня. Але це така дата, до якої треба йти. Буде це 1травня, 1 червня або 1 липня - я зараз не готовий вам про це сказати однозначно.

Скануючими пристроями  обладнають 80 тролейбусів та автобусів – комунальних.

«Перший етап – це обладнати комунальний транспорт, другий – всіх приватних перевізників», - каже представник підприємства «УКР ‒ СПЕЦ ‒ СОФТ» Євген Кривенко.

Договір на 10 років з підприємством-переможцем міськвиконком укладе впродовж наступних десяти дів.

«На підставі інвестиційного договору, ми вкладаємо власні кошти. Протягом дії інвестиційного договору ми отримуємо певну комісію за виконання робіт. Й після кінця терміну інвестиційного договору, ми передаємо у власність міській владі обладнання, яке встановили. Тобто фінансового навантаження на міську раду немає» - каже представник підприємства «УКР ‒ СПЕЦ ‒ СОФТ» Євген Кривенко.

Сьогодні фірма «УКР‒ СПЕЦ ‒ СОФТ» перемогла у конкурсі на впровадження системи «електронного квитка» у громадському транспорті. Підприємство із Дніпра – єдиний учасник конкурсу. Нагадаємо, подача документів почалася 25-го грудня минулого року. Завершилась - 28-го січня.