Підземний перехід біля ринку на вул. Шевченка та Європейської протікає

14:16, 13 лют. 2019
 
Підземний перехід біля ринку на вул. Шевченка та Європейської протікає

Підземний перехід на перехресті вулиць Шевченка та Європейської  почав протікати. Через скляні панелі тече вода. Реконструкцію тут робив підрядник товариства «Асфер груп». Представник організації Станіслав Овсій каже: через погоду – дощ і танення снігу, ремонтна бригада  не встигла загерметизувати щілини між склом. 

Станіслав Овсій, представник компанії забудовника «Асфер Груп»: На з’єднанні стеклопакетів не стоїть ущільнюючі планки, оскільки не було можливості їх поставити у тих погодних умовах. Для цього потрібне сухе покриття та плюсова температура. Поставити в мороз й на мокру поверхню немає технічної можливості. На половині обєктів встановлено нащільники на бокових поверхнях, бо було можливо зробити, а верх покриття не встановлено ніде.

Нагадаємо, у серпні 2017 року Управління ЖКГ двічі замовляло капремонти переходів біля Центрального ринку та Будинку зв’язку — у товариства «Техно Холдинг» та «Інтехсервіс». Обидва підрядники не виконали роботи. У травні 2018-ого року Управління ЖКГ відмовилося від капремонту і оголосило тендери на реконструкцію. Очікувана вартість робіт – 25 з половиною мільйонів гривень.  Договір підписали з підприємством  «Асфер Груп»  у червні 2018-ого за 24 мільйони 400 тисяч гривень. Нині реконструкція переходів завершилася, тривають оздоблювальні роботи.