Арешт на майно Наталії Саєнко не скасували

14:15, 14 лют. 2019
 
Арешт на майно Наталії Саєнко не скасували

Арешт на майно Наталії Саєнко не скасували. Розгляд апеляції перенесли на 20 лютого. Рішення ухвалила колегія суддів у складі головуючого Олександра Захожая, Оксани Корсун та Наталії Харлан. Ось так пояснив причину перенесення слідчий Юрій Титаренко:

"Розгляд цієї скарги перенесено на 20 лютого у зв’язку з тим, що не визначений процесуальний керівник", - каже слідчийЮрій Титаренко

Розгляд апеляції у справі Саєнко розпочався із запізненням на годину і 20 хвилин – о 13.05 в обласному Апеляційному суді. Вчасно не почали, бо не було судової колегії. Нагадаємо, два дні тому захист Саєнко подав апеляцію на рішення Октябрського райсуду Полтави, від 7 лютого, про накладення арешту на майно жінки. Це означає, що вона не може продавати або дарувати майно. Нагадаємо, 6 листопада минулого року на пішохідному переході неповнолітнього велосипедиста Артема Левченка збив позашляховик. Це сталося  біля Малої академії мистецтв у Полтаві. Кермувала автівкою 34-річна полтавка Наталія Саєнко. 7-го січня, після двох місяців коми, хлопець помер в обласній лікарні. 9-го січня жінці вручили підозру. Цього ж дня в Октябрському райсуді Полтави суд обрав Наталії Саєнко запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці. Справа Саєнко проходить за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть людини. За це можуть позбавити волі на строк від трьох до восьми років.