У Полтаві відбулася зустріч виборців з Русланом Кошулинським

21:01, 20 бер. 2019
 
У Полтаві відбулася зустріч виборців з Русланом Кошулинським

До Полтави приїхав кандидат на пост президента України Руслан Кошулинський. Він зустрівся з виборцями у музичному училищі імені Миколи Лисенка. О 17:50 кандидат у Президенти Руслан Кошулинський пішки приходиться на зустріч із виборцями. Мету свого приїзду формулює так:

«Максимальне поширення програми кандидата у президенти Руслана Кошулинського. Обговорення її з мешканцями області та міста».

На зустріч прийшли ось ці люди. Продовжує Микола Слуцький:

«В мене є товариш, який повідомив, що буде зустріч. Ми прийшли. Він член організації «Свобода».

Розповідає Євгенія Слуцька:

«Ще ні разу не були у музичному училищі, хоч полтавці. Зустріч у такому місті хорошому й ми вирішили прийти  послухати».

Продовжує Олег Островський:

«У Фейсбуці бачив. Я підписаний на «Свободу». Тим паче, у місці сьогодні роздавали флаєри, теж подивився й вирішив прийти».  

Розповідає Олександр Саєнко:

«Прочитав рекламу. На рекламному щиті у Полтаві».

Кошулиньский  так визначає відмінність своєї програми від інших кандидатів:

«Наша програма передбачає конкретні законопроекти, які вже є зареєстровані, навіть обговорені у суспільстві. Законопроект «Про повернення коштів із офшорних зон», про заборону приватних монополій й олігополій. Законопроект «Про заборону приватизації стратегічних підприємств». Законопроект «Про зміну податкового кодексу. Президент має законодавчу ініціативу і його законопроекти розглядаються як невідкладні».

Продовжує координаторка громадського руху «Чесно» на Полтавщині Альона Гончаренко:

«Треба бути реалістичними й розуміти, що у нинішній Раді немає представників від партії «Свобода» і за чиєї підтримки у разі перемоги Руслан Кошулинський зможе всі ці проекти реалізувати – це дуже велике питання. Якщо логічно слідувати програмі Руслана Кошулинського, то прогресивна система оподаткування, в принципі, може зробити так, що відкотять олігархічний клас назад. Але ми знаємо, дуже багато прогалин зараз в українському законодавстві й можна іншими шляхами обходити деолігархізацію. Тому що не закріплено законодавством, що означає «олігарх» й який рівень доходів визначає людину олігархом. Тобто, це такий більше задекларований підхід й більше схоже на популістичне гасло».

Зустріч Руслана Кошулинського із виборцями у Полтаві тривала дві з половиною години. За словами організатора Юліана Матвійчука, на зустрічі було чотириста осіб. Завтра Руслан Кошулинський відвідає Козельщину та Горішні Плавні. За словами речника поліції Полтавщини Юрія Сулаєва, на зустрічі Руслана Кошулинського із виборцями на заході були присутні полісмени. Кількість виборців, що прийшли до музичного училища – вони не рахували.