Біленький одноосібно закрив сесію облради. Депутати не розглянули жодного питання

10:23, 3 тра. 2019
 
Біленький одноосібно закрив сесію облради. Депутати не розглянули жодного питання

UPD 12:20
Сесію облради одноосібно закриває Олександр Біленький зі словами:«Я не хочу, щоб тут був балаган». Депутати не розглянули жодного питання порядку денного.

UPD 12:20
Пропозицію членів бюджетної комісії щодо пенесення засідання сесії відхиляють - депутати не проголосували за це. Громадськість вигукує: "Ганьба!"

UPD 11:30
Представник бюджетної комісії та депутат Віктор Щуров пропонує не розглядати на сесії питань, що стосуються бюджету та спрямування грошей. Євген Холод оголосив початок нагородження громадян подяками, грамотами та нагрудними знаками.

UPD 10:47
Засідання двадцять п‘ятої сесії Полтавської облради сьомого скликання розпочали із запізненням - о 10:41. Це зробили через виступи членів Постійної комісії з питань бюджету. Зокрема Іван Сидоренко, Ірина Степаненко, Фахраддін Мухтаров та інші. Вони звернулися до депутатів та громадськості і зачитали вимоги до керівництва облради, зокрема голови Олександра Біленького, щодо отримання звітів про витрату бюджетних грошей, звітів про роботу підприємств на Полтавщині та ремонту сесійної зали облради. Депутати, що є членами комісії, відмовлялися від участі у сесії.

Також у залі зібралися представники громадськості. Вони прийшли з плакатами з вимогами переглянути перспективний план області.


У залі Палацу культури курорту «Миргород» зібралися 49 із 84 депутатів. Вони мають розглянути 44 питання порядку денного. Вони стосуються, зокрема, фінансування «Аеропорту-Полтава», припинення або набуття права користування мисливськими угіддями, внесення земель області до природно-заповідного фонду, затвердження порядку використання прапорів на Полтавщині тощо.
Головує на засіданні очільник облради Олександр Біленький.
Нагадаємо, сесію облради проводять у Миргороді через ремонт Полтавської сесійної зали.