Від 145 округу зареєструвалися 18 кандидатів на позачергових виборах народних депутатів України

15:09, 28 чер. 2019
 
Від 145 округу зареєструвалися 18 кандидатів на позачергових виборах народних депутатів України

Від 145 округу зареєструвалися 18 кандидатів на позачергових виборах народних депутатів України. Ось вони:

Андрій Боблях. 34 роки, народився в селі Кармелава Вільнюського повіту, що у Литві, проживає в місті Полтава. Має вищу освіту. Фізична особа – підприємець. Безпартійний. Порядок реєстрації: політична партія «Слуга народу». Ось його політична програма.

Юрій Бублик. 45 років,  народився в селі Новоселівка Полтавського району Полтавської області, проживає у селі Залізничне Полтавського району Полтавської області. Має вищу освіту. Народний депутат України. Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма

Петро Ворона, 51 рік, народився в селі Круподеринці Оржицького району Полтавської області, проживає в селі Щербані Полтавського району Полтавської області. Має вищу освіту. Перший проректор Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України, професор кафедри парламентаризму й політичного менеджменту НАДУ при Президентові України. Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма.

Валерій Головко. 53 роки. Народився в селі Ленінський Кармакчинського району Кизилординської області (Казахстан), проживає у Полтаві. Має вищу економічну освіту. Тимчасово не працює. Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма. 

Ігор Горбенко.  32 роки. Народився в Кременчуці Полтавської області, проживає у Полтаві.  Має вищу освіту. Директор Полтавської філії ТОВ  «Пожежне спостереження». Безпартійний. Порядок реєстрації: політична партія «Опозиційний блок». Ось його політична програма.

Ігор Горжій.  52 роки. Народився і проживає у місті Полтава. Має вищу освіту. Заступник директора ТОВ «Газонафтовий промисловий комплекс». Депутат Полтавської обласної ради. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Порядок реєстрації: політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Ось його політична програма 

 

Володимир Гриценко. 41 рік. Народився в селищі Котельва Полтавської області, проживає у Полтаві. Має вищу освіту. Начальник частини ліквідації нафтогазових фонтанів та спеціальних рятувальних робіт ГУ ДСНС України в Полтавській області. Член політичної партії «Опозиційна платформа – за життя». Порядок реєстрації: політична партія «Опозиційна платформа – за життя». Ось його політична програма.

Іван Гультай. 21 рік. Народився і проживає в селищі Котельва, що на Полтавщині. Має вищу освіту. Тимчасово не працює. Член політичної партії «Сила і честь». Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма. 

Тетяна Донченко. 58 років. Народилася та проживає у місті Полтава. Має вищу освіту. Фізична особа – підприємець. Безпартійнa. Порядок реєстрації - самовисування. Ось її політична програма

Сергій Іващенко. 55 років. Народився в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, проживає в селі Розсошенці Полтавського району Полтавської області. Має вищу освіту. Працює директором ТОВ «Будівельна компанія «Комбінат виробничих підприємств». Член Аграрної партії України, Порядок реєстрації: Аграрна партія України. Ось його політична програма

Василь Ковальчук. 61 рік. Народився і проживає у Полтаві.  Має вищу освіту. Адвокат. Безпартійний. Порядок реєстрації: політична партія «Сила і честь». Ось його політична програма. 

Владислав Контарчук. 25 років. Народився та проживає у місті Полтава. Має професійно-технічну освіту. Працює заступником голови Київської райради в місті Полтава. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Порядок реєстрації: політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Ось його політична програма.

 

Євген Ніколаєнко. 40 років. Народився і проживає у місті Полтава. Має вищу освіту. Голова спостережної ради ПАТ «Полтавський вентиляторний завод». Безпартійний. Порядок реєстрації: політична партія «Європейська Солідарність». Ось його політична програма. 

Олег Петровець. 32 роки. Народився в селі Старе Село Рокитнівського району Рівненської області, проживає у Києві. Має вищу освіту. Фізична особа – підприємець. Член політичної партії «Слуга Народу». Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма. 

Владислав Пильник. 23 роки. Народився і проживає в місті Славутич Київської області. Має вищу освіту. Бухгалтер ГО «Платформа ініціатив країни». Член політичної партії «Голос», Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма.

Віктор Підгорний. 49 років. Народився у місті Сміла Смілянського району Черкаської області, проживає у місті Полтава. Має вищу освіту. Тимчасово не працює. Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма. 

Володимир Разнов. 56 років. Народився  і проживає у місті Полтава. Має загальну середню освіту. Працює агрономом на підприємстві «З-Агро». Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма.

Роман Стегній. 55 років. Народився і проживає у місті Полтава. Має вищу освіту. Працює  головою ліквідаційної комісії ДАК «Хліб України» Кобеляцького комбінату хлібопродуктів. Безпартійний. Порядок реєстрації: самовисування. Ось його політична програма. 

 

Нагадаємо, 145 округ охоплює  Київський район міста Полтави, Котелевський, Полтавський райони.

Орієнтовна кількість виборців – 151 247.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори призначені на 21 липня 2019 року.

144-й округ дивитись тут