У Полтаві напали на слідчу обласної поліції

15:22, 10 жов. 2019
 
У Полтаві напали на слідчу обласної поліції

Це сталося сьогодні близько 8-ї ранку на вулиці Дмитра Коряка, каже речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв. За його словами, це трапилося, коли 37-річна жінка йшла на роботу. Поліція розпочала кримінальне провадження. Це – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, розповів Сулаєв.     

«Чоловік напав із прибудинкової території, схопив жінку за руку і почав наносити тілесні ушкодження. Завдяки тому, що втрутилися перехожі – вони підняли крик, викликали карету екстреної медичної допомоги, тому нападник втік з місця події. Зараз проводяться слідчі дії щодо встановлення особи, яка причетна до нападу на слідчого. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання до 5-ти років позбавлення волі», – каже речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

«Фізична особа проти того, щоб я розголошував інформацію. Згідно з Цивільним кодексом України, статті 286, фізична особа має право на таємницю. Згідно з законом України, статті 39, пункту 1, я не маю права розголошувати лікарську таємницю», – говорить лікар-травматолог першої міської лікарні Назарій Дідик.

Травмовану госпіталізували до 1-ї міської лікарні.