Тіло загиблого під час падіння гелікоптера Тараса Кутового, нині на судово-медичній експертизі

9:40, 22 жов. 2019
 
Тіло загиблого під час падіння гелікоптера Тараса Кутового, нині на судово-медичній експертизі

 

Тіло загиблого екс-міністра аграрної політики України Тараса Кутового, який учора загинув під час падіння гелікоптера на Полтавщині, на судово-медичній експертизі у Лубнах. Про це повідомив речник поліції Полтавщини Роман Грішин.

Роман Грішин, речник поліції Полтавщини: Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 291 Кримінального кодексу України «Порушення чинних на транспорті правил». Тіло загиблого доставлено на судово-медичну експертизу до Лубен для встановлення його особи та причин смерті. На місці продовжують працювати поліцейські Оржицького райвідділу. Чекаємо на приїзд експертів з Києва з розслідування авіакатастроф з приватним транспортом».

Нагадаємо, учора, 21 жовтня, літак впав поблизу села Тарасенкове Оржицького району. Керував гелікоптером екс-міністр аграрної політики України Тарас Кутовий. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Гелікоптер рухався з Києва до Полтавської області. Вертоліт «Робінсона-44» впав на городі поблизу житлового будинку, повідомила речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко. Нагадаю, Тарас Кутовий — політик, депутат Верховної Ради VII та VIII скликань. Він очолював Міністерство аграрної політики та продовольства України з 2016 по 2018 роки.