Міське управління ЖКГ не повідомило коли почнуть ремонтувати покрівлю будинку на Київському шосе,54 

21:21, 8 лют. 2019
 
Міське управління ЖКГ не повідомило коли почнуть ремонтувати покрівлю будинку на Київському шосе,54 

У відповіді на інформаційний запит журналістів Суспільного заступник начальника міського управління ЖКГ не відповів, які роботи проводить підрядник, щоб усунути протікання даху будинку на вулиці Київське шосе, 54, що у Полтаві. У відповіді зазначено, що нині причини протікання усувають. Мешканка будинку Людмили Калашник каже, що ні. За її словами, покрівля у її та ще двох квартирах протікає із другого січня. 

 

«Ось стіна між четвертим та п’ятим поверхом. За місяць після потопу, у нас тут з’явилася пліснява» ‒ розповідає  мешканка будинку на Київському шосе, 54 Людмила Калашник.

Мешканка будинку Людмили Калашник на Київському шосе, 54, показує кухню своєї квартири.

«Після протікання даху у нас дуже постраждали стіни, підлога» ‒ розповідає  мешканка будинку на Київському шосе, 54 Людмила Калашник.

Ці кадри зняті 15-го січня. Тоді у  кухні Людмили Калашник  по стіні текла вода. Жінка розповіла: покрівля будинку почала протікати другого січня.

 «Я живу на четвертому поверсі нижче від Людмили. Внаслідок протікання даху» «з люстри текла вода, зі стелі, тут були відра»  «Я електрикою не користуюсь, бо боюся»  ‒ розповідає мешканка будинку на Київському шосе, 54 Валентина Різник.

Валентина Різник, мешканка будинку на Київському шосе, 54: «У світильнику  стоїть вода. Ой! Я боюсь і торкатися! Оце все було мокре й тепер вже цвіте» 

Щоб дізнатися, коли відремонтують дах у будинку, 17-го січня кореспонденти Суспільного надіслали інформаційний запит із таким питанням начальнику міського управління ЖКГ Сергію Сінельніку. Відповідь отримали через два тижні. У ній не вказали дату початку  ремонту покрівлі будинку.

«Підрядної організацією проведено обстеження покрівлі житлового будинку № 54 по вулиці Київське шосе, що у місті Полтава, та місць протікання. На даний час проводиться робота по виявленню та усуненню причин протікання»

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міськради Віталій Худолій

«Єдиний раз прийшов представник міського управління житлово-комунального господарства – Орлов Дмитро, так він представився. Він піднімався на дах . Пробув там не довго. Спустився й сказав: зараз обстежувати дах неможливо, так як там лежить шар снігу й криги»  ‒ розповідає  мешканка будинку на Київському шосе, 54 Людмила Калашник.

об дізнатися, які роботи почала підрядна організація, ми звернулися до міського управління житлово-комунального господарства. У приймальні нам повідомили: Віталій Худолій відсутній. Не було на робочому місці начальника управління та його першого заступника.

Журналісти Суспільного надіслали інформаційний запит до міського управління житлово-комунального господарства з питанням: які ремонтні роботи провела підрядна організація щодо протікання покрівлі  будинку  на Київському Шосе, 54.